CIKKEK


Olvasson bele a témába vágó érdekes és hasznos cikkeinkbe

cikkek
mobilbarát
2020 december 14.

Miért fontos, hogy weboldalunk mobilbarát legyen?

A weboldalak alapvetően asztali számítógépen készülnek és jellemzően asztali monitorra tervezik meg. A felhasználók viszont legtöbbször a tabletet vagy mobiltelefont használva böngészik az internetet.

ergonómia
2021 január 7.

Az ergonómia fontossága a weboldalak felépítésénél

Az első benyomás rendkívül fontos. Egy új látogató átlagosan 8 másodperc alatt eldönti, tetszik-e neki az oldal, megtalálja-e rajta az információt amiért jött. Ez a néhány másodperc ezért fontos. 

betűkészlet
2021 március 3.

Betűtípusok használata a weboldalakon

Az internet használók nagyobbik része szöveges tartalmakat keres az interneten.  Ennek az információnak a kényelmes átadásában van szerepük a megfelelő betűkészletnek a weboldal kialakításánál.

pwa
2021 május 9.

Mi az a PWA?


A PWA, vagyis a Progressive Web Application egy olyan technológia, amivel a web alapú alkalmazásokat viszonylag könnyen tehetjük platformfüggetlenné. 


Szeretnéd tudni hogyan működik egy weboldal tervezés?

Összegyűjtöttünk pár infót arról hogyan is készül el egy honlap

AMP
2021 . június 14.

Mi az az AMP?

Az AMP célkitűzése egy olyan eszközkészletet biztosítani a webfejlesztőknek, amely segítségével villámgyorsan betöltődő, minimális erőforrásokat igénylő mobilon, tableten vagy más mobil eszközön is megjelenő weboldalakat hozhatnak létre.

ZMOT
2021 július 7.

Hogyan lesz látogatóból vásárló

Az igazság pillanata a marketing fogalmai között azt a pillanatot jelenti, amikor a vásárló/felhasználó először kerül fizikai kapcsolatba egy márkanévvel, termékkel vagy szolgáltatással, és arról valamilyen benyomás alakul ki benne.

domain név
2021 augusztus 19.

A jó domain név titka

A domain szó valójában névtartományt jelent. Ez a gyakorlatban maga a weboldal címe, amely segítségével a látogatók gyorsan és egyszerűen elérhetik weboldalunkat. A weboldalunk domain neve így egy fontos tényező lesz az online aktivitásunk során.

Szeretnéd tudni hogyan működik egy weboldal tervezés?

Összegyűjtöttünk pár infót arról hogyan is készül el egy honlap


© 2010 Minden jog fenntartva
Cookie és Adatvédelmi tájékoztató